Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Maryjan Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski mart enty boj fra oszlo Josef Satan Łukasz Ch Ikett Personalpartner nowy7 Klaudia Bernacka Magdalena Kleczkowska KonkoN toomto wiktoria.majerek (2050 niezalogowanych)
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Brak mi słów na to z jaką pogarda wypowiadają się niektórzy o własnym kraju... Im lepiej polska będzie postrzegana za granicą tym lepiej będziemy traktowani w krajach, w których mieszkamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Xx1 napisał:
Brak mi słów na to z jaką pogarda wypowiadają się niektórzy o własnym kraju... Im lepiej polska będzie postrzegana za granicą tym lepiej będziemy traktowani w krajach, w których mieszkamy.

Pisanie nazwy kraju małą literą to też pogarda...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
334 Posty

(cham)
Stały Bywalec
Niektorzy tot tak malo soba reprezentuja, ze musza sie Polska podpierac zeby zaistniec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Xx1 napisał:

Mi brak słów z jaką pogardą wypowiadają się niektórzy o Norwegii o Norwegach i innych mieszkańcach tego kraju ( piszę o tym tu, bo to forum o tym kraju) skłoniła mnie w/w wypowiedź. Piszą to Polacy. Moi rodacy. Ludzie dojrzali którzy z pełną świadomością, przygotowaniem i tym samym wzięciem na klatę konsekwencji podjęcia decyzji przeprowadzki sami czy z rodzinami. Jakie mam mieć o nich zdanie? Z całym moim optymistycznym podejściem? Mam nadzieję że żaden obcokrajowiec - odnosząc się do powyższego postu - nie śledzi tego forum bo wstyd przyznać co by pomyślał o Polakach...
Jedyny wniosek jaki mi się nasuwa to NIESTETY taki że mieszkając w Polsce narzekali, wyjechali oczekując nie wiadomo czego. Minęło trochę czasu i teraz wieszają psy na to co tu zastali. I tak część tkwi tutaj i narzeka, część wróciła i hejtuje ( bo poniosła porażkę) O co Wam chodzi Ludzie?? Załóżcie forum MojaPolska i się tam spełniajcie. Tu nie będzie smrodu, tam będą same bukiety kwiatów. Tu i tam święty spokój o który chyba wszystkim chodzi. Słowem szczęście będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok